Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

 

det är ofelbart

och upprepar sig

en gång i veckan

 

äntligen måndag

 

gräsliga söndagen

utan

söndagspromenadsgemenskap

 

följs av min klara favoritdag

 

för jag är

störtkär i och älskar

m å n d a g a r




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-15 08:26



Bookmark and Share


    Scribble
Hjärtligt måndagshälsning Ulla,
Kram, / S
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP