Har ägnat mig åt helt fel saker, helt fel tankar.....
Efter att inte ha kommit vidare med det jag haft för avsikt försöker jag istället att byta strategi

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ägnat mig åt helt fel saker, helt fel tankar.....
Efter att inte ha kommit vidare med det jag haft för avsikt försöker jag istället att byta strategi




Byta strategi

 

framförhållning

håller aldrig

planering inget för mitt nuläge

 

alla förgäves skrivna listor

förkastligt och totalt verkningslöst

dränerar energi

 

nya tag

nya strategier

ny vecka

 

minns min älskades ord

ny dag nya möjligheter

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-15 08:35



Bookmark and Share


    Scribble
Fånga dagen, varje dag,
bra med strategibyte,
nya möjligheter!
/S
2008-12-15

    ej medlem längre
Bra, Carpe diem!
2008-12-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
En ny väg att gå
lycka till då!
************
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP