Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


En annan plats

 

mitt hjärta rymmer

en hel del

min älskade finns alltid hos mig

 

som min tvillingsjäl

följer han mig

var jag är vart jag går

 

mitt hjärta rymmer

mina älskade husdjur och

de vänner som valt att finnas kvar

 

en ny vän skulle också få plats - en annan plats

sin egen

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-15 09:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Återspegling av Ditt stora vida hjärta som vi så många här har fått lära känna och fått glädje av.
Kram
2008-12-15

    Scribble
I ditt stora goa hjärta som kan ge så
mycket finner kanske en ny vän sin egen
plats med tiden/ /S
2008-12-15

  Eaglemountains VIP
Fint skrivet om hur mycket kärlek Du har plats för i Ditt hjärta ....
2008-12-15

  Gunnar Norrman
Mycket varmt, innerligt och vackert! Ett människohjärta kan ju rymma hur mycket kärlek som helst!
2008-12-15

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP