Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är äkta kärlek!


Äntligen!



Älskade...du gör mig varm med all din kärlek till mig!

Äntligen får jag känna kärlek hela vägen....och den räcker långt.

Och äntligen får min kärlek blomma.

Nu är jag inte bara en knopp utan står i full blom.

Tack för att jag får blomma i all min kärlek till dig!

Det tog tid men du är värd varenda sekund.

Jag älskar Dig!




Övriga genrer av Yvonne Vigstrand
Läst 599 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-15 10:30



Bookmark and Share


  Don Michael
Vad vackert skrivet, Yvonne! Det måste kännas underbart. Jag vill också känna så...NUUUU! :)
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand