Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gryning


en tidig timme
vaknar jag

låtsasvännen dröjer kvar
avbruten i äventyret
vid sängkanten

rummet är sin egen kompass
stjärnkartan i taket
lyser fortfarande

ett viktlöst bagage
väntar i hallen

för det vi samlat på oss om natten
får inte plats om dagen




Fri vers av Sebastian Lind
Läst 679 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-15 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Njutbart...
Charmant ordat!
2012-02-12

  Elin Katten Lo VIP
För mig är denna helt fullkomlig efter

"För det vi samlat på oss om natten
får inte plats om dagen"


Helt jävla perfekt. Men det är inte min dikt, det är din. Tycker om känslan du lyckas få fram här. I det där kortfattade, i det som ska ta slut snart, bara för att det inte är på riktigt. "Låtsasvännen dröjer kvar" - Elin gillar det uttrycket.

Thanks S.
2008-12-15

  Gawain VIP
Första raden avslöjar inte mycket, sen sipprar något spännande in mellan de som följer. Jag läser med stigande intresse och tittar snart upp med ett leende.
Jag måste läsa den igen, sen en gång till.

Den här var verkligen bra!
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Lind
Sebastian Lind