Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det jag önskat kan man inte skriva på önskelistan


På önskelistan

Många önskelistor har jag skrivit.

Men det jag önskat mest kan man inte skriva på en önskelista.

Nu är det så att
en av dessa oskrivbara önskningar har blivit uppfylld,
jag är så tacksam:

jag har önskat
och önskar alla



att bli förälskade.



Mer än en gång.

Allra minst två.




Tänk...

tänk om man skulle bli förälskad endast en enda gång
detta fantastiska under

hur sorgligt skulle inte det vara!



Nu tror jag inte jag vågar be om flera
det räcker kanske med tre. Eller fyra.

Det har varit långt mellan gångerna
första var på sextiotalet
andra dröjde nog ända in på nittiotalet
tredje och fjärde först nästa sekel.


Tänk ändå vad jag fått vara med om!!!
Och allt har kommit helt överraskande.
Som presenter från de himmelska makterna.


---



I alla fall önskar jag alla
alla
alla


förälskelse .........


mer än en gång
gärna tre
eller,

varför inte, fast det är få förunnat,

fyra!!!




det är så himla underbart
det flyger
och sjunger
och dansar

längst in
längst ner




Fri vers av Albert
Läst 777 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-15 15:44



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En medmänsklig och kärleksfull önskan:-)

Fint budskap

du håller fin ton i dina dikter, de osar just av dessa egenskaper.
2009-06-27

    ej medlem längre
Sant! Väldigt sant, dina ord! Man blev varm inombords av denna texten.
2009-06-25

  albertina
är du förälskad men så härligt.
fina glada ord du värmer oss med i den kalla kvällen.
Tack
2008-12-18

  glittertindra
detta med förälskelse är vackert, så vackert...
2008-12-17

  Lia-Lej
Du är väl en lyckans ost =)!!
2008-12-16

  Kristina Wallbing
Ja, din dikt flyger, sjunger, dansar, sannerligen! Det är klart man kan skriva sådant på en önskelista... om man tror på Tomten!
Ha en Förälskad Jul!
2008-12-15

  Cris
Bara den är besvarad :-)

Annars ett rent.. ush
2008-12-15

  Sanningsägaren VIP
Tack kära du för det
och visst är det härligt
när önskningar faller in
fastän man inte ens vet om
vad man egentligen önskat
nu vet jag
och du med
glad att få följa dig
på din kärleksresa vännen
och du får ta del av min
/Åsa
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert