Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POPCORN

Mina ideer mina tankar som flyger o far

finns inget sammanhang, ? näe

några kopplingar,? näe

att hitta rätt , i detta är inte lätt.

När popcornen studsar omkrig,

ingen rim o reson jag fing.

ADHD är diagnos , jasså jaha ,

Jag tacka o sa gu så bra,att äntligen veta

att något fel det va,nu slipper jag leta,

När popcornen studsar o far omkring,

hela mitt huvud är som ett stimm.

Hela hjärnan hoppar i tanken min.

Faan då är det svårt att känna in.

Jo jag är van att ha det så, men

vissa dagar blir så små,

inget som händer ,? näe

ja det kan vara svårt att förstå.

Ännu en dag i denna yra,

i mitt poppandes popcorn värld

 




Fri vers av maryann
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-15 16:17



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Härlig självdistans. Och det kommer att poppa många olika dagar, det är så med livet tror jag. Det är inte så farligt, när man vet vart man står.
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann