Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

du berättar din berättelse
jag berättar min
trådarna löper
ömsom nära
ömsom långt ifrån
egentligen spelar det ingen roll
ditt öra är min livlina
mitt öra är din
tack för att du finns




Fri vers av Tosan VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-15 19:18



Bookmark and Share


  Jojo
fint
vänskap är så viktigt
2008-12-16

  Marreb
ja.... det är tur att de där öronen finns... från båda håll. :-)
2008-12-15

  Marreb
fint :-)
2008-12-15

  friheten
Du har tur som har en sån människa i ditt liv, var rädd om den!!!
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP