Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pusta




i ärlighet ville jag pusta mina andetag när de föll över dig

nu är de anklagande för att jag inte förstår

dig

vem är du nu igen

trodde vi var unika

så kärleksglödande sprudlande

jublande

långtifrån

den famlande grå vardagens läskiga spiral

jag som ville vara fri

spontan

sitter här spetsad i dina allvarliga ögon

och undrar vem hon var




Fri vers av Elin Sundström
Läst 553 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2009-01-18 21:48



Bookmark and Share


  Pusslaren
alltså dom sista fyra raderna är ju att dö för (inte mig emot, dö för konsten känns liksom helt okej)

"jag som ville vara fri
spontan
sitter här spetsad i dina allvarliga ögon
och undrar vem hon var"

underbart.
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström