Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget händer mer än en gång, aldrig mer min vän





Vi gick värdigt åt var sitt håll


Evigheten öppnar sina portar i fjärran


Jag har tvättat mina händer

i de sjöarnas vågor


Nu fyller jag min bägare med vin

och

väntar på månens uppgång


Livet är ingenting annat

än en stor dröm


Inget händer mer än en gång,

aldrig mer min vän




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 667 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-12-15 20:23



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
"Inget händer mer än en gång" berörande starka ord
2008-12-16

  ~Leonardo~
ja..det handlar om att gå vidare min vän...
starkt, rikigt och beslutsamt....heja!!
2008-12-16

  Teresia Ridell
Vackert, vemodigt. Känslan stark o intensiv.
2008-12-16

  Bibbi VIP
Starkt och mycket berörande!
Applåd!
2008-12-15

  Afrodite
Tragiskt om kärlek som en gång var...men väldigt fint skrivet!
2008-12-15

  Lejonhjärtas poesi
Underbar poesi av en poet som skriver med stark känsla, ge aldrig upp drömmarna och förverkliga några av dem ibland.
2008-12-15

  Eva Langrath VIP
I en orddröm vandrar jag med dig förnimmer värdighet
och kärlek.

Eva
2008-12-15

  anits VIP
Mycket vackert poetat, tycker
mycket om den här
2008-12-15

  Jonas Lindmark
Fin dikt, men håller ej med hon som tyckte den var hoppfull!
Känns snarare som den tar död på hoppet om ytterligare
en chans! Ibland kan det faktiskt fungera att försöka igen!
2008-12-15

  Mr Lindemann VIP
Så skulle det sJa, den som när längtan är ju månen så.
Erfarenhetens sjöar, där tvagade du dina
händer. I fjärran finns svaren, bortom
landet som när längtan...
2008-12-15

  Mr Lindemann VIP
Ja, den som när längtan är ju månen så. Erfarenhetens sjöar, där tvagade d duna händer. I fjärran finns svaren, bortom landet som när längtan...
2008-12-15

  Elaine.S VIP
Det här tyckte jag väldigt mycket om att läsa, applåder!!
2008-12-15

  JNI
låter som en vacker dröm och vandring dithän ..
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP