Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så många nyanser av grått.



& nu mår jag illa
kanske för mycket jordgubbs saft
men troligen inte
det är mest ett alibi
jag dricker inte ens saft
utan alkohol i
kanske
mest troligt mår jag illa över mitt

liv
det
jag
inte
lever

och hur jag fuskar mig igenom det


men jag är antagligen bara paranoid
för vem tar närvaro på livet?


& jag självömkar ikväll
kanske får även någon som jag
göra det ibland när inte mat mättar
eller vatten släcker min törst


kanske kan jag få känna äkta tårar
en vacker dag
kanske även lilla ångestfyllda jag


en vacker dag när inte hela
livet känns som en enda avtänding

då kanske jag kan få sälta mina kinder
på grund av något värdefullare än brist på bedövning








Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 1019 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-15 20:44



Bookmark and Share


  helena_lundstedt
Jättebra! Jag var i den situationen för några år sedan och du fångar den känslan perfekt.
2009-03-07

  PanicPicnic
Wow, den här träffar mitt i prick.
2009-01-02

  Blodros
gillar dom här orden
"liv
det
jag
inte
lever

och hur jag fuskar mig igenom det"

skönt formulerat!
2008-12-15

  Bjarne Nordbö
Jag har en fågel som heter grå. ;)
2008-12-15

  Bjarne Nordbö
Den dag livet inte är som en avtändning, är en bra dag. Den väntar på dig.
2008-12-15

  sara-alice
mycket tankvärt och fint framfört... bra skrivet helt enkelt :)
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ