Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


"Enkelbiljett till olycka"

Kom och köp en enkelbiljett till olycka!
Jag har rea just idag!
Men jag kan inte lova någon returresa,
för man kan dröja här ett bra tag.

Köp en biljett till olycka!
Jag kan lova att du inte blir besviken.
Jag ska nog ge dig det du betalat för,
och alla problem lämnar vi åt juridiken!

















Fri vers av MemoryLane VIP
Läst 566 gånger
Publicerad 2008-12-22 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP