Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


"En författares utopi"

De tankar som görs om till bokstäver
speglar själen hos den som skriver.

Men det är inte det som står skrivet som egentligen har betydelse
utan hur någon väljer att läsa det.

Men ingen kan blotta sin själ i vare sig skrift eller talan,
det är författarens livslånga utopi.

Och desto förr han inser det
kan han börja skriva på riktigt.




Fri vers av MemoryLane VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-15 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP