Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Gråt hos mej lilla flygare"

Du är så vacker när du gråter min vän.
Jag vet att det du känner är äkta.
Du behöver inte bestämma dig för att vara stor eller liten.
För mig får du alltid vara lillan.
Och vill du flyga får du träna med mina armar först.
Dem har flygit förr.

Och alltid ska du veta att du kan flyga hem igen,
även om du flugit vilse någon gång.
Flyga hem och söka skydd från regn och rusk,
torka dina vingar, eller bara sova efter färden.
Sedan får du gråta, om resan varit svår.

Du är så vacker när du gråter,
men jag vill helst att du är glad.
Så gråt hellre av glädje min vän,
så kan vi gråta tillsammans.
För jag vill att vi ska vara lyckliga båda två,
och aldrig tappa bort varandra.




Fri vers av MemoryLane
Läst 442 gånger
Publicerad 2008-12-15 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane