Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sjunger igen

 

jag ska sjunga

för solen för

stigarna och jag ska

sjunga för gräset som spelar

i vinden

 

en sång för

skogen och för

alla fåglar som dagligen

sjunger sina sånger

när de tackar för maten

 

för bergen ska

jag sjunga så vackert

att inga falska toner

kommer att eka

efter mig

 

för havet sjunger jag

min vackraste

kärlekssång

för min älskade

som bor i vågorna

sjunger jag min

längtan

 

jag sjunger igen och ska aldrig tystna

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-16 00:17



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Underbara härliga Ulla så kommer du ut i ljuset igen. vilken vacker text.

Eva
2008-12-16

  Ilona _L
Härligt Ulla!
Jag doar med lite grann i bakgrunden!
Sjung, sjung för livet och allt som är värt att leva för!
Kram
2008-12-16

  glittertindra
den vackraste sången.. :)
2008-12-16

  Gunnar Norrman
Ja, sjung, så det hörs över havet, mellan bergen och ända upp till himlen. Du skriver så vackert, att jag blir alldeles varm.
2008-12-16

  Bibbi VIP
Det absolut mest underbara jag hört av Dig älskade Ulla.
Nästan så Du gör mig helt mållös.
Applåd och bokmärke.
2008-12-16

  Lejonhjärtas poesi
En innerligt vacker sång som gör mig rörd, fortsätt du att sjunga och detta är långt ifrån sista versen, många sånger ska sjungas än. Härlig poesi sprunget ur ett varmt hjärta som har talat kärlekens melodi.
2008-12-16

    Melona
hör dig nästan

fortsätt sjung
det är skönt
2008-12-16

  Daniel_78 VIP
ja!

bra sjöngt!
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP