Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kategori: Trolleri

 

 

 

en påmålad innergårdsdörr
öppnar upp för större delen av staden
gatlyktbelysningen smälter samman
kattbjällran hänger huvud runt hals
prick till prick en stjärngrop
är iögonfallande lik hur en flicka skrattar

 

 

 

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-16 09:17



Bookmark and Share


  Johan Pollnow
så oehört självklar
på sitt underliga sätt.
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP