Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från: "Poesi för vår överlevnad"


GE MIG MIN LÄNGTAN!


Ge mig min längtan
släpp mig äntligen fri
ge mig min längtan
lås mig inte fast!

Som en fånge i bojor
jag väntar och ber
ge mig min längtan
släpp mig äntligen fri!

Du älskar mig inte
men du håller mig fast
jag väntar och väntar
ge mig äntligen fri!

Låt mig få leva
att se tiden an
ge mig min frihet
släpp mig loss; ge mig fri!





Fri vers av Nils Sondefors
Läst 635 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-16 09:42



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Fantastiskt fina längtansrader Nils!!varma applåder!
2009-07-10

  friheten
Så vacker
2009-03-16

  CJ
otroligt vacker!!!! GE MIG MIN LÄNGTAN! wow
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors