Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omkastad

Skuggor kastar oss
till marken och vi blir till
varandras kroppar.

Solen reser sig.
Vid zenit bleknar marken
och vi är borta.




Bunden vers (Haiku) av eiöi
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-16 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eiöi