Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magi

Det börjar skymma
Vattenpölar längs med gatan
där jag går
Grått och tungt
Längtar någon annanstans
Där i längtan
kan jag finna det som i livet saknas
Magi
Träden har tappat sina löv
De blottar sina vackra nakna kroppar
Vinden stryker sig kall
mot mitt ansikte
Snuvig och frusen
Vill gå åt annat håll
men lyder stegen
som bär mig hemmåt

Finns jag?










Copyright ~ Pluie ~©2008




Fri vers av ~ Pluie ~
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-16 11:09



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Klart att Du finns, och stegen brukar leda en hem ......men på en promenad kan man få svar på frågor, om något saknas, vad som behövs ....
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~