Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

Låt mig svepas in av nattens mörker
Låt mig somna till dess suckande
Låt mig vakna av solens strålar
Låt mig se en åter gryende dag




Fri vers av Erev
Läst 335 gånger
Publicerad 2008-12-16 14:13



Bookmark and Share


  Deviance
Få bli ruvad av nattens lugn och vaggas in i sömn av tryggheten, mörkret. Vakna av livet själv och se möjligheterna av dagen.
Så få ord men så talande. Tack för din text!
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev