Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


"Det är alltid höst i min trädgård"


Du ska inte tro att jag väljer att alltid ha höst i min trädgård.
Jag tycker också om sommar. Och planterar blommor ibland.

Det är bara det att jag har lärt mig, att mina blommor oftast vissnar.
Och jag tror nog att grannarnas rabatter innehåller några blommor i plast.

Men jag har faktiskt lärt mig att se det fina i hösten.
Jag har vant mig att inse att marken är täckt av löv.

Om du vill så kan vi kratta löv tillsammans.
Men glöm inte att hösten kommer tillbaka, att sommaren är kort.

Och att jag alltid har höst i min trädgård.
Även om jag reser till Prag.




Fri vers av MemoryLane VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-16 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP