Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan oss finns inte murar






Någon ropade på mig

men

det var länge sedan


Det var en mur runt oss

och

jag hatar kalla murar


Det finns inte

en mur av tystnad

mellan dig och mig


Jag vill simma med dig

till vårt

gemensamma hav


Tillsammans

ska vi simma

mot horisonten







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 635 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-12-16 20:38



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Fina bilder genom ord och foto, har lagt märke till att du har många fina dikter med just dessa element, de komleterar varann, cosmic J
2008-12-22

  KristinaE
.. tröstens ord i vacker bild - livet är en evig resa på kärlekens hav - ibland i medvind stundom i motvind.
2008-12-20

  Quasimodo
Öppet och med livsvilja för kärleken och att vara !!!
2008-12-17

  JNI
Sååå otroligt fint !!
2008-12-17

  beam72
sååå vackert
2008-12-16

    Al Lanzon
Jättefin dikt!
2008-12-16

  Svartsilver
Mycket vackert
2008-12-16

  * Ammi *
kärleken övervinner allt .. för det mesta
vackert som vanligt, med ord mellan raderna
kram!!
2008-12-16

  dalida_bl
Ja, så sant det finns alltid en horisont längre bort....
2008-12-16

  Michaela Dutius
Tillsammans ska vi simma mot horisonten"
Underbar avslutning på en underbar dikt
2008-12-16

  aol
härlig varm poesi
2008-12-16

  anits VIP
Vacker längtan om att
tillsammans simma mot
horisonten
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic