Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decembernatten

Det var
längesen det
skymde och
alla tusende
ljus
brann ut

Det var
längesen
gryningen
lämnade mitt
minne och
decembernatten
fyllde mitt
sinne




Fri vers av jeanfredrik
Läst 627 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-16 21:11



Bookmark and Share


    tramp
snyggt diktat !
2009-01-13

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Fint
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

jeanfredrik
jeanfredrik