Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I LJUSETS SKEN

kvällen är kommen och snart gjort sitt

här utanför är det så svart , så otroligt svart

inte ett sken ,inte en gatlycktas ljus

här på landet det finns nästan ens inga hus

men här i mitt hjärta , har jag tänt mitt ljus

en evig låga jag  jag försöker hålla vid liv

för varje dag ,i mitt liv jag tar ett större kliv

ibland blir det bakåt jag låter det vara

har förstått att det så i livet ska vara

men just här och nu så skiner mitt ljus

häri i min själ i fridens hus , min eviga låga brinna




Fri vers av maryann
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-16 22:57



Bookmark and Share


  Miss Mod
Kliven går sannerligen framåt eller bakåt, men de går, fint skrivet.
2008-12-30

  klio
Fint och bra poetat om livet, om försöken att finna ljus i mörkret, antingen det är inom en själv eller utanför. Vackert...
2008-12-18

  kissmequick
jag bodde på landet
också,
inga hus, inte en själ..

ett litet ljus
väckte tankar
bortom denna värld..

tack för din dikt!
2008-12-17

  fågel grå
Verkligen...
en känsla av stillhet
känns här.
2008-12-17

  Bjarne Nordbö
Känslan på landet som du beskriver helt underbart.
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann