Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik

Springer allt vad jag kan 

jag flyr

jag försöker springa ifrån dig - rymma från det hemska

jag håller på att dö - kan inte andas

 hjärtat rusar slår i otakt tycker jag

kanske är det nu en infarkt

eller så cancer

jag skakar till

armen rycker till

tokspringer

svettas

anfådd

du jagar mig så väl på dagen som på natten

jag måste lämna konferensen 

jag har rivit sönder mina armar och ben

jag blöder

har du katt hemma frågar de på jobbet

härligt när man för en stund kan byta psykisk mot fysisk smärta

kan inte svälja längre

jag måste ta det här samtalet säger jag och lämnar rummet 

gömmer mig på toaletten

låser dörren

släcker ljuset

kanske hittar du mig inte här

är alldeles tyst och sitter still

här är det lungt

du vet inte var jag är nu

om det gick skulle jag flytta in här

in här på en mörk och tyst toalett

här skulle jag trivas

jag skulle inte göra någonting

men tänk vad skönt att inte längre vara jagad till livet

att få finna ro




Fri vers av Casca
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-17 08:16



Bookmark and Share


  Angeldust
Ro du behöver Kram sunny
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Casca