Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klimatet i vårt land blir allt kärvare



Utan vapen

 

utan vapen

slås människorna ner

de svagaste först

 

vårt kärva klimat

låter höra sig dagligdags

sjuka åldringar barn utbildning

har vi inte råd med

 

låt oss nu tänka positivt och se vad vi har råd med:

 

politiker

Bryssel

politiker

Bryssel

 

fallskärmar har bytts ut mot något mindre anstötligt

 

halleluja vad bra

Sverige

är

för den som inte är

 

sjuk

gammal

barn

vårdkrävande

behövande

bostadslös

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-17 09:03



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Kan bara hålla med!
FAST!
En 'undergroundrörelse'
skönjes i mullrande
leden bland gräsrötterna.
Det gäller 'bara' att lägga sig ner,
lägga örat tätt intill och lyssna.
Snart växer det till ett rytande
som inte kan undvikas.
Sverige FÅR INTE skjutas
i sank av visionslösa
maktfullkomliga
människor!
2008-12-17

    sunnanvind
Såååå himla bra skrivet! Kanon!
2008-12-17

  glittertindra
precis så.. det blåser kallt här... upprörande..
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP