Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energitjuvar

 

det ger bakslag

att låna ut sina öron

och inte finna några

väl valda stoppord

 

jag är inte glad över

att vara omsorgsfullt utvald

till årets lyssnande

klagomur

 

de som förefaller tycka

mest synd om sig själva

är de som har väldigt

mycket mer än jag

 

skillnaden kanske består i

att de inte ser vad de har

för att de aldrig vänder

blicken ut från sig själva

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-17 11:25



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så kan det vara.
Eller att dessa
(för det KAN ju inte
vara jag)
inte ser sig själva i ett
utifrånperspektiv
För VAD är det vi har?
I dessa dar
då vi används till
att se det vi saknar
för att någon skall
sko sig på vår
inbillade fattigdom
både gällande det
materiella och
immateriella.
2008-12-17

  Gunnar Norrman
Mycket träffande beskrivning av en viss sorts människor. Visst blir man trött av dem! Ödmjukt lyssnande är en svår konst, men jag tror att Du kan den!
2008-12-17

    ej medlem längre
Så träffande beskrivet! Hur omvandla en monolog till en givande dialog? Inte så lätt att göra..på ett sätt som inte sårar.. men till slut ändå nödvändigt
2008-12-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis så kan det
vara, en del kan
bara se till sig
själv bara i
längden är
de svåra
att orka
med och
klara!
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP