Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjlighetsperspektivet

 

valmöjligheter

ska "Svärge" ha så

gör nu dina val

 

uppgivenheten

upproriskhetens ilska

undergivenhet

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2008-12-17 11:38



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Eller vilka val
finns det mer?
Finns det val?
Eller är det bara
att hänga med?
2008-12-17

    Tea Alex
Intressant! Tänker genast på alla val vi ställs för hela tiden som man verkligen inte bett om. Det var någon som sa till mig en gång att det är två saker man måste göra i livet; man måste välja ochman måste dö. *funderar*
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP