Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade lilla mamma

 

Livet var aldrig enkelt
för dig och det gjorde det
svårt även för mig och vi
nådde ju aldrig ända fram

Du var en ovanlig person
den mest generösa jag vet
på den punkten var du omutlig
och lärde mig att alltid dela

Fast jag minns julaftonschokladen
som jag alltid fick av min moster
och satt där i självätarklubben
utan att dela med mig till dig

Det skäms jag för idag mamma
och vad det hade varit roligt att
få prata med dig om dylika ting
om sådant vi har varit med om

När du fick afasi var våra samtal
inte längre möjliga att genomföra
och du mindes endast genom foton
för dina sammanhang var borta

Dina släktingar förstod nog aldrig
vilken underbart kreativ person
du var och att de borde ha givit
dig mer respekt för den du var

Som din dotter är jag stolt när
märker hur många drag av dig
jag faktiskt har och saknaden
av dig är så stor och jag fick nog

aldrig sagt hur mycket jag trots allt älskar dig mamma




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-17 12:06



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En vacker hyllning till din mamma. Jag tror att hon känner den.

Eva
2008-12-17

  Gunilla VIP
Nu är det sagt!
Min tro är
att det också har
gått fram till
Din Älskade Mamma
2008-12-17

    ej medlem längre
Det tror jag hon visste ändå allt behöver inte sägas med ord...
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP