Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onåbart

Feberdrömmarna
är insekternas dans
kring nattlampan

inuti bor sanningen
bländad av sin
uppriktighet




Fri vers av Kikhorion
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-17 13:19



Bookmark and Share


  Svartsilver
men gud vad du är bra!
2009-04-22

  Tina Q
Lysande!
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion