Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu i juletid går mina tankar till PERSONALEN som skötte om min mamma i Gbg.
Underbarare änglar finns inte. Jag tänker ofta på er och känner evig tacksamhet.



Mammas änglar

 

Hon fick vara den person hon var

och till sist blev hon trygg i livet

trots bristen på sammanhang och språk

 

Ni hjälpte henne tillrätta och gav

henne så mycket KÄRLEK och värme

 

Som anhörig kände jag mig alltid välkommen

och när det kärvade till sig på olika sätt

fick jag all tröst och hjälp av er

 

Om jag kunde så skulle jag till att börja med

höja era löner rejält som bevis på all den

uppskattning ni verkligen förtjänar




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-17 13:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Michaela.
2008-12-19

    ej medlem längre
Annika är undersköterska så jag vet vad jobbet ger och tar och vilken ofantlig insats dessa änglar ger de gamla. Har även min mor hos slika änglar:)
Flera tusen till ska de ha i lön!!
Bra att du tar upp detta ämne...
2008-12-17

  Eva Langrath VIP
Tack för att du delar detta tack med oss.

Eva
2008-12-17

  Gunilla VIP
Ja, kan bara hålla med!
Vad skulle vi göra utan
dessa varma goda själar?
Så fint skrivet av Dig!
2008-12-17

  Michaela Dutius
ja sjukvårdspersonal borde ha väsentligt högre lön ön vad de har...
Vacker dikt om sorg som lugnat sig lite och hittat tacksamheten för det som var gott!
Kram
Michaela
2008-12-17

    ej medlem längre
Bra skrivet, hoppas någon av dem läser! Tidigare jobbade jag på liknande boende och sådant här värmer en sönderstressad personal oerhört!
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP