Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om längtan i alla dess former


längtan

1.
Skulle jag kunna
så skulle jag skaffa
en grå tapeter
och måla hela mitt hjärtas minne
så längtan stannar vid längtan

men jag är ingen målare,
jag har bara ord


2.
Du var för mig en bild
av någon pusselbit
jag trodde jag saknat

nog saknar jag den
men inte på det sätt
du skulle önska

3.
Jag trodde alla ord
som aldrig klätt våra munnar
aldrig skulle gå från
tanke till meningar

och inte trodde jag att
dem kunde betyda så mycket

inte visste jag att de var
den stödjande krycka
jag letat efter

4.
jag trodde inte
att jag kunde ha
en sådan stark tvivel
på mig själv längre

du finns bara desperation
över att det måste bli
normalt
igen

5.
du rusade rätt i
min famn och jag kunde
känna en värme
stråla från dig
till mig

synen kommer till mig åter
de dagar jag starkt
känner för att återvända




Övriga genrer av Simmerskan
Läst 528 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-17 14:48



Bookmark and Share


  aol
mycket stark fin känslosam berörande poesi som griper tag i en bravo
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan