Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Tro

Att se är inte att tro.
Att tro är att se.




Fri vers av Gamen
Läst 283 gånger
Publicerad 2008-12-17 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gamen