Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flätan

flätan
av parfym
natten till vatten
hon tar upp manteln av stjärnor
havet väcker vågor mellan andetag och kyssar
mina ögon täcker helt mitt hjärta




Fri vers av riccardo baldelli
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-17 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

riccardo baldelli