Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade vän






När Du plågas av smärta

då kommer jag

och värmer dig på kinden,

min älskade vän


När Du plågas av smärta

då kommer jag igen

och värmer dina kalla händer


Nu är Du inte mer lycklig

men

du kommer att vara det


I mina händer

kommer din trötta och lidande själ

att somna ikväll






Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 1063 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2008-12-17 16:20



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Du verkar vara en mycket fin vän, som uttrycker dig så...
dina dikter är fulla av känsla som berör.
2008-12-23

  Anna Liljestrand
Vackert"!!
2008-12-22

  Afrodite
Du är en sann vän, en sån som alla vill ha när man som mest behöver det. Skrivet med stort hjärta!
2008-12-18

  Mr Lindemann VIP
Ja, men en sådan vän önskar sig alla att det hade elller har


Hoppas det inte är en bristvara
2008-12-18

  Angeldust
Ett värmande kärleksfullt hjärta,du ger tröst. kram Sunny
2008-12-18

  klio
Så vackert skrivet om det fina att finnas till för varandra, du känns ha ett så varmt och kärleksfullt hjärta...
2008-12-18

    Lindizz
vackra varma rader till en vän, en tröstande text.
2008-12-17

  Eaglemountains VIP
Så mycket kärlek - så mycket värme Du ger ....
2008-12-17

  Michaela Dutius
Så mycket värme- så mycket kärlek...så berörande vackert poetat
2008-12-17

    ej medlem längre
Att få ta emot så mkt värme och kärlek.. så läkande och rogivande din text känns
2008-12-17

  prinscess VIP
varm vänskap av en älskad vän
2008-12-17

  KristinaE
.. vänner som delar smärtan med oss är värdefulla - vackert skrivet!
2008-12-17

  anits VIP
Verklig varm och ömsint
vänskap
2008-12-17

  friheten
Underbar vänskap
2008-12-17

  Eva Langrath VIP
Vacker trösterik text.

Eva
2008-12-17

  Aisha VIP
..så skönt och vilsamt det låter...
fint skrivet!
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP