Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arbets ansökan



hej. ja söker jobet som arbetare på ert företag. där ni är chäfer. jag är 28 jordsnurr.sim person är jag snell o kanske lite pedantisk. Jag har svårt för att hanntera stres. Räcknar mig som 1 sossial kille och har bland annat 22 vännerpå Facebook. har varit ihop me en tjej som varit med i idol tvåtusentrehar (maja)arbetat som städare men fick spraken för att jag ofta var sen. jag har svårt för att lära mig nya saker men förösker så gått jag kan.


hopade av 9an för att jag hade för dåliga betyg. hr suttit på fängelsett när jag varit för ful.det har gätt mej erfarenhet er å sånt. har åxå rökt på några gångär men inte längre.

jag läste svennska i komvux men hoppade av då jag tyckte det var krånglit. menjag kan prata det och så och har bott hela live i sverige. mina föräldrar e ochså från sverige. kan engleska ganska bra .jga kan lösa (suduko ganske bra. kan skriva texter i word och brukar skriva det,egna dikter å sånt. sen gillar ja mat lagning & min favvorit rätt är påmm fritt med biarnäs sås och brockoli.

ijenkligen vill ja joba som avokat men årkar inte plugga nu.

vill ni att jag ska koma på interjuv?

ni får hjärna höra av er om jag FÅR jobbet!
/STaffan








Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 630 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-10 12:02



Bookmark and Share


  pixter
hahaha rolit såm bokmerkes
2010-12-03

    Nattviol
*S*
som i ett litet nötskal...
2009-08-21

    Agnieszka
gillar den här. piggade upp min annars för tillfället väldigt trista lördagskväll. =)
2009-05-16

    ej medlem längre
HeJ-stafan.jivetvis vil vi at du börgar joba hos os-vi ha hatt nogra
Vdar som sökt, men vi ha inte bunus sytem!
2009-05-10

    ej medlem längre
Dagens garv!
2009-05-10

  stenen/ Yv Ericsson
Känner till ett ställe som anställer sådana som du...Och pallaru int så e du välkommen tillbaka...
2009-05-10

  Junitvillingen
Men wow du!!! Jag har skrattat så tårarna runnit!! Du är fenomenal ju! Den i särklass härligaste & roligaste text jag läst på en hel månad minst, jag bokmärker den på studs - den är så tokrolig att jag vill läsa den om och om igen. Jodu, nu vet jag hur jag ska formulera jobbansökningar för att slippa få jobb...TACK för det, Staffan! HAHAHAHAHA!!:-)))))
2009-05-10

  Lilla My* VIP
Ha ha**Kuul ansökan!!

Men ibland kan det vara bra att "sticka ut"!!
2009-05-10

  LenaJohansson VIP
skoj.
2009-05-10

  Redeemer
Det här ÄR ju riktigt rolig läsning skulle det stå. (Jag skriver ju lika illa som du :D)
2009-05-10

  Redeemer
Det här ju riktigt rolig läsning. Är själv arbetssökande för tillfället, så man e ju inne i det där med att skriva ansökningar.

Riktigt lyckad parodi!
2009-05-10

  peter markurth
sweden today
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP