Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sinnenas eld (abstinens)

Eld aldrig falnad
naglar nålen fast vid skinnet
Glöd aldrig svalnad
lämnar längtan fast i minnet
barnen skriker åter
heroin förlåter
saltet bränner fast i linnet

Eld aldrig falnad
smälter smärtans röda sammet
Glöd aldrig svalnad
fräter fingrar fast i dammet
gatan ropar glåpord
svart är stadens gravjord
skeden fylld till sista grammet

Eld aldrig falnad
drömmer drogad alltings ände
Glöd aldrig svalnad
skriver skräck där vinden vände
kroppar rör vid kroppar
lustans heta droppar
gömmer svedan eldar brände




Fri vers av halmstrå
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-18 09:05



Bookmark and Share


    papillon
Smärtsamt brännande text med ursnyggt använda allitterationer och med den repeterade tredje raden som extra lök på laxen - applåder!
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå