Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte ord funnits skulle vi aldrig träffas





Detta är den sista barrikaden mellan oss

ljuset öppnade sig i tystnaden

himlen och jorden var som ett


Hela mitt liv vände

när jag hörde ord

från dina läppar


Som att vi alltid älskat varandra


Du får mig att gå

dit jag aldrig gått

Du får min tanke

dit min tanke aldrig nått

Du får mig att igen

le, leva och älska


Om inte ord funnits

skulle vi aldrig träffas

och

skulle livsglädjen ta slut




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 789 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-12-18 15:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord bygger broar mellan själar.. Mycket fint beskrivet..
2019-03-08

  Lejonhjärtas poesi
Ljuvligt vacker kärlekspoesi.
2008-12-21

  Eaglemountains VIP
Om inte ord funnits

skulle vi aldrig träffas

och

skulle livsglädjen ta slut

otroligt vacker poesi ....
2008-12-19

  JNI
Helt fantastiskt !
där bilden påminner mig om samam tankar .. applåder !
2008-12-19

  klio
Så fint skrivet att det berör mig till tårar...Tack!
2008-12-19

  Elaine.S VIP
Fina ord om ords betydelse...och hur de förändrar. Viktigt att tänka på hur orden själva kan förändras och inte längre tala kärlek...
2008-12-18

  anits VIP
Vackert skrivit om inte ord funnits
hade jag aldrig fått läsa dina ljuvligt
vackra dikter
2008-12-18

  Mygg
Och om inte ord funnits skulle jag inte fått läsa din text!
Bravo!
2008-12-18

    Al Lanzon
Vad fint skrivet!
2008-12-18

  dalida_bl
"ljuset öppnade sig i tystnaden..." Vackert! Sumeja...!
P.S:
Påminn mig igen ....jag gillar tystnaden som fan...*ler busigt*
2008-12-18

  friheten
Underbar srkiven
2008-12-18

    Ken Cassel
Lika vackert som innan

Mera kramar
2008-12-18

  Svartsilver
Underbar kärlekspoesi!
2008-12-18

  Fokus
Kärleksfullt om kärlek och ordens betydelse.
2008-12-18

    Ken Cassel
VACKERT

Kramar i massor
2008-12-18

  Svartsilver
Vackert får mig att tänka på Eva dahlgren
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP