Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger dig solsken

Jag ger dig solsken,
att andas i när du inte mår bra.
Jag ger dig Livets frukt,
att äta av när du är sjuk.
Jag ger dig havet,
att bada i när du vill känna dig fri.
Och jag ger dig stjärnorna,
när du vill ha något vackert att titta på.

Eller, jag skulle vilja,
i alla fall.




Fri vers av Arnella
Läst 528 gånger
Publicerad 2005-08-19 20:34



Bookmark and Share


  Rozhan
Gillar dom sista raderna - dom får den här texten att bli mysig.

Fint hur du använt dig av naturens symbler - soljus, hav, stjärnor för att förstärka kärleken till personen.
2006-11-23

  Who's Alone ?
Ömhet
2006-07-16

  ForeignFragments
Väldigt fin...En moderlig känsla över det hela
2005-09-09

  Jessi
Väldigt fin
2005-08-22

  Cris
Fint! Den gillar jag
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Arnella
Arnella