red. repris" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
red. repris


ängel av lust

 

när Hon smeker din själ

med de mjukaste av vingar

när Hon kysser din kind

med de lenaste av läppar

 

när Hon lockar fram din djupa lust

din allra sannaste åtrå

kärlek och livsglädje

 

då vet Du att du fått en gåva

som inte alla är modiga nog

 

att ta emot

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 528 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2009-01-04 15:10



Bookmark and Share


  VITRIOL
Så fint. bokmärker.
I´m a sucker for angels
2009-01-21

  Mats Henricson
Bara så...... UNDERBAR ! Bokmärker !
2009-01-06

    Lindizz
kanon fina rader, applåder!
2009-01-05

  Sladjana Zubcevic
"när Hon smeker din själ

med de mjukaste av vingar

när Hon kysser din kind

med de lenaste av läppar"
Underbart skrivet!
2009-01-05

  Carola Zettergren
Urtjusigt och sant dessutom!!!
2009-01-04

  Cosmic Johanna
underbart uttryckt, det blir ett bokmärke och applåder, tack!
2009-01-04

  Anders P VIP
fint. det dubbla, det man önskar hetast kan också vara det man fruktar mest
2009-01-04

  Björn Karlsson
Samets len mot ögonen
2009-01-04

  Ronny Berk
så finstämt vacker poesi, förmedlar känslor om längtans uppfyllan
2009-01-04

  Ellan
Åhh vad den var vackert skriven
den får en att tänka,, känna
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol