Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jo det var såhär


tornado.

Och när vi är nakna i ditt
tredubbla
undersköna
universum ska jag låta
mitt finger
måla kärlek på dina nyckelben.




Övriga genrer av andreawolf
Läst 359 gånger
Publicerad 2008-12-18 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andreawolf
andreawolf