Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄR VAR JAG.

jag ska svetsa ihop mitt långfinger
med din hjärna
kommer förevigt skrika
signaler som påminner om
mina skuldror mot din
svarta skinnsoffa i december.




Övriga genrer av andreawolf
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-18 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andreawolf
andreawolf