Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

radioaktivitet

utanför faller ingen snö
inuti faller allt men
dina invärtes kraftverk krashade
aldrig så som mina
(jag tror att det är här
jag ska bli kvar)
och hur många gånger ingriper
min privata frälsningskommitté
innan allt fortsätter att falla tillbaka
till det som det innan aldrig var
























räknar
tyst till
tre
tusendelar.




Övriga genrer av andreawolf
Läst 536 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2008-12-18 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andreawolf
andreawolf