Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maten får bara en 2:a

 

 

jag skall på dejt på lördag skriver du in mellan raderna då resturangkvittot snabbt dras ifrån bordet. någonting lossnar och rumbeskrivningen hänger löst för några sekunder innan väggarna förs genom lungorna och fäster sig som ett kladdigt papper runt omkring dem. du kanske borde berätta lite oftare viskar du på ett avtagande men vackert sätt och blåser dig ut över hela rummet innan köksfläkten tar alla de andra och försvinner bort utom tillräckligt räckhåll.




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 707 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-12-19 00:54



Bookmark and Share


  ßluie VIP
tycker om den, mycket.
2008-12-29

  Elin S
jag gillar tillräckligt räckhåll. och det är även för övrigt en förbannat bra text D-man. gillar också särskilt
rumbeskrivningen hänger löst för några sekunder
mmm. bra är det.
2008-12-22

  Erik L
En dikt som verkligen tål och behöver läsas flera gånger. Jag gillar verkligen det diffusa och undanglidande i den här typen av texter, som du är så skicklig på. Bra!
2008-12-21

  Fröken Röd
"någonting lossnar och rumbeskrivningen hänger löst för några sekunder innan väggarna förs genom lungorna och fäster sig som ett kladdigt papper runt omkring dem"

Som vanligt tar jag mig friheten att rycka ut meningar ur dina texter bara för att berätta att "den här formuleringen gillar jag".. Ja så det gör jag nu med då.
(Tänk vad lustigt det skulle vara att ta alla de där meningarna jag plockat ut genom kommentarer, samt vissa saker som fastnat från gamla texter, och göra en helt ny sak av! Det skulle bli som en fröken rödtext fast snodd.
... Nej, jag lovar. Ska inte. Det är ju ändå snart jul. )
2008-12-20

    Tea Alex
Superfin! :)
2008-12-19

  lodjuret/seglare VIP
ett t för mycket i 'tillräckligt'?
'tillräcklig' vore kanske mer adekvat?
fantasifull text annars på det hela taget
förtjänar sina
tvenne pelargoner av de lila
2008-12-19

  Jan Linderoth
En alldeles förbannat fin bild. Och tydlig.
God Jul!
2008-12-19

    Melona
wow


tycker om detta
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP