Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öh... ingen behöver läsa denna dikt för den är skum. 8D


Olycklig kärlek

Från början var jag bara lite kär
Men sedan fick jag stort besvär
När du plötsligt gjorde slut
Så efter några månade ville jag prata ut
Jag innan sagt jag kommit över dig
Men nu var svaret nej
Och nu står jag inte längre ut
Varför måste det vara slut?
Jag saknar dig så
Är det verkligen så svårt för dig att förstå?




Fri vers av Röd ros
Läst 502 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-19 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röd ros