Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uhm...


Kära dagbok...

MORMOR ÄR JÄTTEIRRITERANDE >.<

Och... jag tål inte kritik. Kill me or ... let me live a painful life. In all the sadness...

Jag är irriterande själv.




Övriga genrer av Röd ros
Läst 345 gånger
Publicerad 2008-12-19 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röd ros