Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåta sig själv

 

backspegeln

bländar synfältsstor

kräver sitt

 

dolda detaljer

minnesskärmens flashback

rubbar balans

 

somligt förefaller

oförlåtligt

försöken hopplösa

 

dagens gräns

är inte

gårdagens




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-19 13:20



Bookmark and Share


    sunnanvind
Suveränt fångat av dig! Stor applåd!
2008-12-20

  Bibbi VIP
"Somligt förefaller oförlåtligt
försöken hopplösa"
Här tryckte Du på en för mig öm punkt...
Tack Ulla och applåd!
2008-12-19

  Karl-Bo Lundstedt VIP
helt sant och
suveränt skrivet
svårast oxå
att förlåta oss själva..
kb
2008-12-19

  Eva Langrath VIP
Så sant ljuset kan bli ett annat i backspegeln.

Eva
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP