Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En död ängel

Han står där, tårar rinner
Men ingen kan hjälpa att folk försvinner
Men underligt var det nog
Att hon, som så stark var, bara dog
Ingen annan bryr sig om detta
Fast hos honom tårar bara skvätta
Nu en ängel dött
Stjärnor lysa över himmel trött
Ett stjärnfall faller nu tyst
Pojken säger inte ett knyst
Men inom sig han önska så
Att flickans unga hjärta skulle slå




Fri vers av Röd ros
Läst 585 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-19 13:25



Bookmark and Share


  MemoryLane VIP
Blir mållös....helt underbart skrivet!
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Röd ros