Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde

Skulle jag ligga i ett sommarvarmt grönt gräs och bara andas just nu..

Döda all stress,

Bara ligga där och låta fräknarna på mina kinder bli tydligare av solens sköna strålar,

Jag skulle ligga där och lyssna på alla sommarens lugna ljud..

Ensam,

bara jag och migsjälv..




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-19 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP