Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del bråkstakar är charmiga

 

bråkstakar som är under 10 år

kan vara vidunderligt ljuvliga

charmörer av stora mått

ofta mycket begåvade

och otroligt påhittiga

 

bråkbehoven brukar avklinga

med stigande ålder

men ibland är det som om

en del saknar den

mognadsprocessen och

behöver bråka hela livet

 

hur charmigt är det

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-19 19:54



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Du har så rätt!
2008-12-20

  Eva Langrath VIP
Ler igenkännande åt dessa ocharmiga förvuxna pojkar som du beskriver.

Eva
2008-12-20

  glittertindra
de som fortsätter långt upp i vuxen ålder är ju bara så .. helt... o.. charmiga.. så jobbiga typer.. fattar inte var de får energin till att bråka ifrån...
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP